65
Υλικά
- σκόρδο 2 σκελ
- μουστάρδα 0.5 κγ
- χυμός λεμονιού 3 κσ
- Worcestershire sauce 1 κγ
- αντζούγιες 50 γρ
- πάστα αντζούγιας 1 κσ
- λάδι 1 φλ
- ξύδι 2 κσ
- πιπέρι 0.5 κγ
- παρμεζάνα 0.25 φλ
Υλικά 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/2 κουταλάκι ξηρή μουστάρδα 3-4 κουταλιές χυμός λεμονιού 1 κουταλάκι Γούστερ σος 50 γρ. αντσούγες ή 1 κουταλιά πάστα αντσούγας (προαιρ.) 1 φλιτζ. φυτικό λάδι 2 κουταλιές ξύδι 1/2 κουταλάκι πιπέρι 1/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα (προαιρ.)...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr