54
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 150 γρ
- αλεύρι 130 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- νισεστέ 20 γρ
- ζαχαροβανίλια 1 κγ
- βανίλια 1 δόση
- κακάο 3 κσ
- γάλα 2 λτ
- μασκαρπόνε 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 450 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 4 κσ
- nescafe 2 κσ
Ένα πολύ εμφανίσιμο ρολό με στολισμένο παντεσπάνι, γεμιστό με κρέμα τιραμισού...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr