by admin

Ο Μπακλαβάς

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μπακλαβάς ο παραδοσιακός, ο μπακλαβάς με τα 40 λεπτεπίλεπτα φύλλα και την αρωματική και γευστική γέμιση καβουρντισμένων καρυδιών και αμυγδάλων. Το βούτυρο τού χαρίζει εξαίσιο άρωμα και κάνει τα φύλλα της κρούστας να τρίζουν σε κάθε πιρουνιά. Το σιρόπι απορροφάται πλήρως από τον ψημένο μπακλαβά και το ψιλό σιμιγδάλι φουσκώνει και του δίνει όγκο.Γι αυτό τον μπακλαβά μπορώ να γράψω κι άλλα, ιδιαιτέρως επαινετικά σχόλια …Δικός σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: μπακλαβάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es