75
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 150 γρ
- αραβοσιτέλαιο 50 γρ
- σουσάμι 3 κσ
- κουκουνάρι 50 γρ
- κίτρο 5 φέτ
- βανίλια 1 φακ
- λεμόνι γλυκό 0.5 κούπα/ες
- σιμιγδάλι χοντρό 200 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 200 γρ
- ζάχαρη 1 ποτ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- λεμόνι 1 τμχ
Και πάνω που έλεγα πως είχα τελειώσει με τις λεμονοπαραγωγές, σκαρφίστηκα γλυκό για επιδόρπιο της βραδιάς της Τσικνοπέμπτης, σε μια φάση που είχα άλλα τρεχάματα και σκέψεις.
Όμως έγινε πολύ ωραίο και γι' αυτό θέλω να το μοιραστώ μαζί μας, στον απόηχο της επόμενης μέρας, αλλά και της Αποκριάς που έρχεται καθώς τον σιμιγδαλένιο χαλβά τον συνηθίζουν σε πολλά σπίτια.
Όμως έγινε πολύ ωραίο και γι' αυτό θέλω να το μοιραστώ μαζί μας, στον απόηχο της επόμενης μέρας, αλλά και της Αποκριάς που έρχεται καθώς τον σιμιγδαλένιο χαλβά τον συνηθίζουν σε πολλά σπίτια.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com