129
Υλικά
- πατάτες 2 τμχ
- βούτυρο αγελάδος 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- αλάτι 2 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι ένας πουρές πατάτας μπορεί να γιορτάζει την γεύση της πατάτας με τόση ένταση,... Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι ένας πουρές πατάτας μπορεί να γιορτάζει την γεύση της πατάτας με τόση ένταση, αν δεν είχα δοκιμάσει την συγκεκριμένη συνταγή από τον γνωστό βραβευμένο νέο chef Μιχάλη Νουρλόγλου*.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr