by admin

Όλα τα μυστικά για αφράτη βασιλόπιτα-κέικ πορτοκάλι, διακοσμημένη με ζαχαρόπαστα βήμα-βήμα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Όλα τα μυστικά για αφράτη βασιλόπιτα-κέικ πορτοκάλι, διακοσμημένη με ζαχαρόπαστα βήμα-βήμα

Δεν υπάρχει πιο νόστιμη βασιλόπιτα από αυτή και δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά τόσοι μα τόσοι που την έχουν φάει! Η συνταγή ανήκει στην γιαγιά Ελένη την περίφημη (με τους κουραμπιέδες), αλλά την έχω εξελίξει για να είναι ακόμη πιο πορτοκαλένια και να μην αφήνει τα ξυσμένα πορτοκάλια να μαραίνονται στο ψυγείο, κάτι μου με ενοχλούσε πάντα στην παραδοσιακή βερζιόν.

Μπορείτε εννοείται να την πασπαλίσετε με άχνη ζάχαρη κλασικά, όμως θα σας δείξω και πως την διακοσμώ τα τελευταία χρόνια με ζαχαρόπαστα. Είναι μπελάς, το ξέρω, αλλά αξίζει, αν το κάνετε κέφι! Ζαχαρόπαστα φτιάχνω τη δική μου πάντα (εκτός από το κόκκινο και το μαύρο) και τη συνταγή θα τη βρείτε κι αυτή στο τέλος.

Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu