189
Υλικά
- γιαούρτι αγελαδινό 1 κεσεδάκι/α
- πορτοκάλι 1 τμχ
- αυγά 4 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
Η αλήθεια είναι πως δεν αγαπώ φανατικά τα κέϊκ. Ή μάλλον για να είμαι πιό ακριβής, σπάνια βρίσκω κέϊκ που να συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που θεωρώ απαραίτητα για να το απολαύσω. Είναι ένα γλυκό που φτιάχνουν σχεδόν όλοι, αλλά δυστυχώς όχι στην καλύτερη μορφή του πάντα.Τα χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου κέϊκ, είναι: να είναι ζουμερό (αλλά όχι άψητο), να είναι αρωματικό (αλλά όχι σαν να περιέχει κολώνια), να έχει ωραία υφή και να είναι όσο αφράτο πρέπει (δηλ. να μην είναι σαν ψωμί), να μην είναι πολύ γλυκό (αλλά ούτε και άγλυκο) και να αποτελεί ένα σύνολο που κάνει δύσκολο να αντισταθεί
Διάβασε τη συνταγή στο christiespicnic.blogspot.com