108
Υλικά
- βλίτα 500 γρ
- αυγά 8 τμχ
- γάλα φρέσκο 150 γρ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- ντοματίνια 10 τμχ
- δυόσμος -
- φέτα 150 γρ
- γραβιέρα 150 γρ
- κασέρι 150 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πάπρικα -
- μαντζουράνα -
- ρίγανη -
- ελαιόλαδο -
Οι ομελέτες φούρνου,πάντα έχουν μια θέση στο μενού μας,και ο Γαστρονόμος μου έδωσε την ιδέα....γιατί να μην τη δοκιμάσουμε και με βλήτα....κι αν ριξω και μερικά φρέσκα ντοματίνια,ακόμη πιο ενδιαφέρον......
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com