71
Υλικά
- αυγά 3 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- παρμεζάνα 1 κσ
Όταν αγοράζετε φρέσκα κρεμμυδάκια, ίσως να έχετε προσέξει ότι κάποιες φορές στο κέντρο τους έχουν ένα πράσινο, μακρύ βλασταράκι λίγο πιο σκληρό από τα φυλλαράκια τους. Αν λοιπόν αγοράσετε ή έχετε δικά σας φρέσκα κρεμμυδάκια που αυτή την εποχή ξεκινούν και βγάζουν βλαστάρια για σπόρους, μην τα πετάξετε. Ετοιμάστε και απολαύστε με αυτά μια πολύ νόστιμη ομελέτα, ακολουθώντας την παρακάτω συνταγή!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com