63
Υλικά
- γιαούρτι 200 γρ
- αυγά 6 τμχ
- γάλα 100 ml
- σχοινόπρασο 0.25 ματσ.
- καπνιστός σολομός 8 φέτ
- ψωμάκι 4 τμχ
- βούτυρο 20 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Είτε πρόκειται για μία ειδική περίσταση ή για ένα ήρεμο κυριακάτικο πρωινό, το γιαούρτι κάνει αυτή την ομελέτα ιδιαίτερα αφράτη και ταιριάζει άψογα με τον σολομό. Υλικά 200 γρ. γιαούρτι TOTAL 6 αυγά 100ml γάλα ¼ ματσάκι σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο 8 φέτες καπνιστό σολομό 4 πολύσπορα ψωμάκια 20 γρ. βούτυρο Αλάτι & πιπέρι κατά βούληση
Διάβασε τη συνταγή στο www.dietup.gr