Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 100 ml
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- γιαούρτι 2 κσ
- πράσα 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- μετσοβόνε 100 γρ
- καπνιστό τυρί 100 γρ
- κεφαλοτύρι 50 γρ
- εστραγκόν 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 2 κσ
Έχετε όμως δοκιμάσει ομελέτα με πράσα, κόκκινη πιπεριά και καπνιστό τυρί αρωματισμένα με εστραγκόν;;; Το ίδιο αυτό πιάτο παίρνει μιαν άλλη διάσταση ...λίγο πιο γκουρμέ!!! -:)) Εάν όχι... εγώ γι αυτό είμαι εδώ... για να σας προτείνω αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό που θα σας χορτάσει και θα σας κάνει να ...αφήνετε επιφωνήματα γευστικής ικανοποίησης!! Για να μην αναφερθώ στην εμφάνιση που... θυμίζει ολίγον από Χριστούγεννα!!!! Ανάμεσα στα λευκοπράσινα πράσα, τα καταπράσινα κρεμμυδάκια, μικρές κόκκινες κουκίδες οι πιπεριές που τελικά "τυλίγονται" στο ...χρυσάφι των κατακίτρινων αυγών και μοσχοβολούν εστραγκόν!! ...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com