175
Στην Κρήτη φτιάχνουμε ωραίες ομελέτες με τα βραστά χόρτα που μας μένουν. Έτσι, την άλλη μέρα έχουμε ένα διαφορετικό συμπλήρωμα να μην τα φάμε πάλι βραστά.Τα καλύτερα χόρτα για ομελέτα είναι τα βλαστάρια από τις βρούβες που πικρίζουν λίγο και είναι πιο νόστιμα. Αυτά βγαίνουν την Άνοιξη και τα λέμε ''πικράσταχα''. Υλικά (για 2 μερίδες) : 1 πιάτο πικράσταχα βρασμένα4-5 αυγάλίγο λάδιπιπέρι-αλάτιλίγη φέτα τριμμένη (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr