by admin

"Οσομπούκο" ή αλλιώς κότσι μοσχαρίσιο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κότσι μοσχαρίσιο που στην κυριολεξία λιώνει...! Μαγειρεμένο μέσα στα υγρά του, με κρασί και σε ζωμούς κότας και βοδινού (όχι από κύβους) μαζί με λαχανικά. Απλά άπιαστο!!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: οσομπούκο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr