by admin

Οσομπούκο με Κρασί και Λεμόνι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το οσομπούκο ή ossobuco στα ιταλικά (από το osso=κόκκαλο και buco=τρύπα) που στα ελληνικά δεν είναι άλλο από το μοσχαρίσιο κότσι είναι ένα πολύ εύγεστο κομμάτι κρέατος (το μεδούλι στο κόκαλο προσφέρει πάντα έξτρα νοστιμιά) που συνάμα είναι και οικονομικό (παράμετρος που δεν μπορεί να αγνοηθεί). Και παρόλο που ήθελα από καιρό να το φτιάξω έπρεπε να έχω τις κατάλληλες προμήθειες από τον χασάπη τον «καλό» για να είμαι σίγουρη ότι θα γίνει νόστιμο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: οσομπούκο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dailycious.gr