by gourmelia

Οσομπούκο (ossobuco) γαλοπούλας, με αρωματικό ρύζι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η παρακάτω συνταγή έρχεται από το Μιλάνο και είναι μια εναλλακτική πρόταση για το χριστουγεννιάτικο (και όχι μόνο) τραπέζι. Θυμίζει κοκκινιστή γαλοπούλα, μόνο που προϋποθέτει τη χρήση του μπουτιού της γαλοπούλας το οποίο κόβεται σε κομμάτια, βράζει σε σιγανή φωτιά με ζωμό και κρασί, ώστε να πάρουμε όλη τη γεύση και από το μεδούλι που κρύβεται στο κόκαλο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gourmelia.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: οσομπούκο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gourmelia.gr