113
Υλικά
- κότσι μοσχαρίσιο 1.5 κιλ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 0.5 τμχ
- σέλινο 1 κλων
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- τοματοπελτές 1 κσ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- ζωμός βοδινού 1 τμχ
Osso buco σας μαγειρέψαμε σήμερα φίλοι μας, και σας προσκαλούμε να έρθετε στο τραπέζι μας, να το μοιραστείτε μαζί μας. Παραδοσιακό φαγητό από την περιοχή του Μιλάνο, της γειτόνισσάς μας της Ιταλίας. Πολύ γνωστή λιχουδιά, την αγαπούν οι Ιταλοί, αλλά και για μένα ήταν έρωτας με την πρώτη.....μπουκιά. Δεν υπερβάλλω!!! Δεν πρόκειται για κάποια πολύπλοκη συνταγή. Στην ουσία είναι ένα κοκκινιστό μοσχάρι με λαχανικά. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, μιας και δεν το έχω μαγειρέψει μόνο μια φορά, είναι το συγκεκριμένο κομμάτι κρέατος σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα υλικά, που κάνει την διαφορά...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com