65
Υλικά
- ασπράδι 100 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 120 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- φιστίκι Αιγίνης 60 γρ
- σαντιγί 250 ml
- φρούτα 200 γρ
- ρούμι 30 ml
100 γρ. ασπράδι αυγού 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1 βανίλια 30 γρ. φιστίκια κελυφωτά πούδρα 30 γρ. φιστίκια κελυφωτά χοντροκομμένα 250 ml. σαντιγί χτυπημένη με 1 βανίλια 200 γρ. κόκκινα φρούτα κ/ψ 30 ml. μαύρο ρούμι 20 γρ. ζάχαρη άχνη
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr