54
Υλικά
- ασπράδι 4 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- κρόκοι 4 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- εσάνς βανίλιας 0.5 κγ
- φράουλες 500 γρ
- τυρί κρέμα 200 γρ
Επιτέλους ήρθε η εποχή για τις απολαυστικές φράουλες. Γι’ αυτό τον λόγο ένα γλυκό που έχει συνδυαστεί με τις φράουλες είναι και η Πάβλοβα, που πήρε το όνομά της από την γνωστή μπαλαρίνα, προς τιμήν της οποίας δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο γλυκό. Απλό, εύκολο και γρήγορο, θα σας δροσίσει ενώ δε θα σας μπουχτίσει καθόλου.
Διάβασε τη συνταγή στο pastry-tsio.blogspot.com