94
Υλικά
- μαρέγκα 1 τμχ
- κάστανα 150 γρ
- αμύγδαλα 0.5 φλ
- ζάχαρη 0.25 φλ
- καραμελωμένοι ξηροί καρποί 0.5 φλ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- σοκολάτα υγείας 200 γρ
- κονιάκ 2 κσ
- γάλα φρέσκο 0.5 φλ
H χειμωνιάτικη εκδοχή της πολυαγαπημένης Πάβλοβας, η οποία αντί για φρέσκα ανοιξιάτικα φρούτα του δάσους όπως φράουλες και μούρα ετοιμάζεται με ολόκληρα βρασμένα κάστανα, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, λιωμένη σοκολάτα και φυσικά φρέσκια κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr