by admin

Πάβλοβα με μασκαρπόνε και φράουλες Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά
Κρέμα

75 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
100 γρ. μέλι θυμαρίσιο
1 κλωναράκι βανίλιας
5 γρ. ζελατίνα (δηλαδή ένα φύλλο των 5 γρ. ή δύο των 2,5 γρ.)
200 γρ. γιαούρτι σακούλας
150 γρ. μασκαρπόνε (ιταλικό κρεμώδες τυρί)

Μαρέγκα

6 ασπράδια αυγών
175 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
175 γρ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
1 κ.γ. κορν φλάουρ, κοσκινισμένο

Σερβίρισμα

φρέσκες φράουλες

Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: πάβλοβα
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr