80
Υλικά
- μαρέγκες 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 750 ml
- εκχύλισμα βανίλιας 2.5 κσ
- ζάχαρη 3 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- φράουλες 0.5 κιλ
- βατόμουρα 1 πκτ
- μούρα 1 πκτ
- μύρτιλα 1 πκτ
- αμύγδαλα 50 γρ
- σταγόνες σοκολάτας 50 γρ
Μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή της Πάβλοβα με φλοιό λεμονιού, καβουρδισμένα αμύγδαλα, σταγόνες σοκολάτας και διάφορα φρούτα του δάσους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr