Υλικά
- chorizo 150 γρ
- πανσέτα 100 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μπούκοβο 0.5 κσ
- θυμάρι 1 κσ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- ρύζι αρμπόριο 400 γρ
- λευκό κρασί 125 ml
- ζωμός κοτόπουλο 1.2 λτ
- μπούτι κοτόπουλο 4 τμχ
- σαφράν 0.25 κσ
- μύδια 15 τμχ
- γυαλιστερές 15 τμχ
- αρακάς 100 γρ
- ντομάτα 4 τμχ
- ελαιόλαδο 125 ml
- γαρίδες 12 τμχ
- καλαμάρια 450 γρ
- μαϊντανός 5 κσ
Υλικά - 150 γρ. τσορίζο σε λεπτές φέτες (ισπανικό αλλαντικό, το βρίσκουμε στα μεγάλα σούπερ μάρκετ ή σε ντελικατέσεν) - 100 γρ. πανσέτα χοιρινή κομμένη σε κυβάκια - 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες + μία σκελίδα ακόμη - 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο - ½ κ.σ. μπούκοβο - 1 κ.σ. φύλλα από θυμάρι - 1 κόκκινη πιπεριά γλυκιά σε λεπτές φέτες - 1 κ.σ. γλυκιά πάπρικα - 400 γρ. ρύζι αρμπόριο - 125 ml λευκό ξηρό κρασί - 1,2 lt ζωμό κοτόπουλου - 4 φιλέτα από μπουτάκια κοτόπουλου...
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr