by admin

ΠΑΕΓΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ (CALDERA)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Θα φτιάξετε τoν ζωμό σιγοβράζοντας 2-3 κιλά διάφορα θαλασσινά και καβούκια από αστακό, γαρίδες κλπ. για 40 λεπτά μαζί με 1 κρεμμύδι και 12 σκελίδες σκόρδο. Περάστε τον ζωμό από σήτα, πιέζοντας καλά για να πάρετε όλους τους χυμούς.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: παέγια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.yumyum.gr