by admin

ΠΑΕΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ (PAELLA DE MARISCO)

No ratings yet

  (0)

Χρειάζεται πρώτα να ΣυνδεθείςΚλείσιμο

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένα από τα πλέον γνωστά πιάτα της ισπανικής κουζίνας είναι η παέγια. Προέρχεται από τη Βαλένθια της Ισπανίας και οι Βαλενθιάνοι τη θεωρούν ένα από τα στοιχεία που αποτελούν την πολιτιστική τους ταυτότητα! Προφανώς είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές της παέγια είτε με κρέας είτε με θαλασσινά είτε ανάμικτη είτε ακόμα και vegetarian, μόνο με λαχανικά. Σήμερα η παραλλαγή που επέλεξα είναι μια παέγια με θαλασσινά. Προφανώς ό,τι θαλασσινό σας αρέσει μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε! Εγώ προτίμησα φρέσκα μύδια, γαρίδες και φιλέτο γαλέου. Απαραίτητο στοιχείο για μια παέγια είναι
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: παέγια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com