69
Υλικά
- ντομάτα 800 γρ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- αγγούρι 1 τμχ
- ψωμί 50 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 50 ml
- ξύδι 30 ml
Η παγωμένη ντοματόσουπα gazpacho είναι ένα πολύ γνωστό ισπανικό πιάτο. Μια κρύα σούπα φτιαγμένη με λαχανικά, ιδανική για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Παρασκευάζεται με πιπεριές, ντομάτα, αγγούρι, σκόρδο και μπαγιάτικο ψωμί που κάνει την σούπα κρεμώδη.
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org