Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 300 γρ
- μέλι 4 κσ
- κακάο 2 κσ
- κουβερτούρα 3 κσ
- βανίλια 1 τμχ
Υλικά: Για 6 παγωτάκια 300 γρ στραγγιστό γιαούρτι 4 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. κακάο 3 κ.σ. κομμάτια κουβερτούρας 1 βανίλια Εκτέλεση: Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε να γίνει μια κρέμα. Αδειάζουμε στις θήκες του παγωτού και τα αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες.
Διάβασε τη συνταγή στο tomyalostofagito.gr