77
Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 400 γρ
- φυτική κρέμα γάλακτος 250 ml
- σιρόπι σφένδαμου 3 κσ
- φιστίκι 60 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- σιρόπι σφένδαμου 4 κσ
- φιστίκι 60 γρ
Οι μνήμες του γάλακτος με σιρόπι σφενδάμου που απολάμανα στον Καναδά δεν με εγκατέλειψαν ποτέ! Μια μέρα, βλέποντας στο μάρκετ ένα παστέλι μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω ένα παγωτό που θα συνδυάζει τα αράπικα φιστίκια με το γιαούρτι και το σιρόπι σφενδάμου, ειδικά για την φιστικο-καραμελένια του νοστιμιά! Κι όσο το σκεφτόμουν τόσο την αγαπούσα την ιδέα αυτή! Με την διαφορά ότι δεν ήθελα να έχει ζάχαρη, μόνο σιρόπι σφενδάμου, που το λατρεύω!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com