97
Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κιλ
- ζαχαρούχο γάλα 1 συσκ
- βανίλια 1 τμχ
- καρύδια 150 γρ
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- γάλα εβαπορέ 100 γρ
Υλικά για το παγωτό:
1 κιλό στρααγγιστό γιαούρτι
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια σε σκόνη
για τα καραμελωμένα καρύδια:
150γρ καρύδια
100 γρ καστανή ζάχαρη
για την σως καραμέλας:
100 γρ καστανή ζάχαρη
100 γρ γάλα εβαπορέ
Διάβασε τη συνταγή στο tomyalostofagito.gr