91
Υλικά
- γιαούρτι 3 κεσεδάκι/α
- γάλα 2 κεσεδάκι/α
- ζάχαρη άχνη 0.67 κεσεδάκι/α
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
Υλικά συνταγής
3 κεσεδάκια γιαούρτι πλήρες
2 κεσεδάκια γάλα (μετράμε με του γιαουρτιού)
⅔ κεσεδάκι άχνη ζάχαρη ή κρυσταλλική
½ κεσεδάκι νερό καυτό
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
μερικές σταγόνες λεμόνι
για το σερβίρισμα
φρούτα εποχής (φράουλες, ανανάς, μούρα)
λίγη βρώμη
λίγοι ξηροί καρποί
φύλλα μέντας
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr