84
Υλικά
- χυμός λεμονιού 180 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 100 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- αυγά 4 τμχ
- λικέρ λεμόνι 1 κσ
- λικέρ πορτοκάλι 1 κσ
- μέλι 300 γρ
- κορν φλάουρ 4 κγ
- βούτυρο 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- μπισκότα λαδιού 300 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 150 γρ
- ξηροί καρποί 150 γρ
- μέλι 2 κσ
Υλικά της συνταγής μας
180 γρ.
φρέσκο χυμό λεμονιού
100 γρ.
φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα από
1 λεμόνι μέτριο
4 αυγά
μικρά
1 κ.σ.
λικέρ λεμόνι (λιμοντζέλο) ή πορτοκάλι
300 γρ.
μέλι
4 κ.γλ.
γεμάτα κόρν φλάουρ
150 γρ. βούτυρο
400 γρ.
κρέμα γάλακτος 20% παγωμένη και χτυπημένη σε σαντιγί (θα την βρείτε στο s.m.)
200-300
γρ. σπιτικά μπισκότα με λάδι καρύδας και μαύρη ζάχαρη (βλέπε την συνταγή) ή του
εμπορίου digestive
150 γρ. φυστίκι
αιγίνης τεμαχισμένο ή ότι άλλο ξηρό καρπό έχετε.
2 κ.σ. μέλι
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com