207
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- ζελέ φράουλας 14.5 γρ
- ζελέ κεράσι 14.5 γρ
- κομπόστα 1 κουτί
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- γάλα εβαπορέ 200 γρ
Ένα πολύ ιδιαίτερο παγωτό, με κρέμα γάλακτος, φρουΐ ζελέ και κομπόστα φρούτων. Είναι πολύ απλό στην παρασκευή, αλλά παράλληλα και εξαιρετικά νόστιμο, αφού η φρουτοσαλάτα του χαρίζει δροσερή, υπέροχη γεύση και το ζελέ το βοηθάει να μην κρυσταλλώσει.Φτιάξτε το οπωσδήποτε!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com