104
Υλικά
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- κρέμα γάλακτος 1 τμχ
- μόρφατ 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 130 γρ
- γλυκό περγαμόντο 100 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- σως καραμέλας -
- αμύγδαλα -
Παγωτό Παρφέ με κουρκουμά, ασπρισμένα αμύγδαλα και ψιλοκομμένο γλυκό του κουταλιού περγαμόντο!Απολαυστική, σπιτική, παγωμένη λιχουδιά για ευχάριστες καλοκαιρινές γεύσεις στο τραπέζι μας.Γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, χωρίς ειδικό εξοπλισμό παγωτομηχανής, αφού δεν χρειάζεται συνεχή ανάδευση. Δεν κάνει κρυστάλλους.Ο Κουρκουμάς (Turmeric) του χαρίζει μια όμορφη, παλ κίτρινη απόχρωση, πέρα από τις ευεργετικές του ιδιότητες.Δοκιμάστε το!εργασία: 30′χρόνος: 12h:30′εύκολο: Συνεχίζεται...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es