104
Υλικά
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- κουβερτούρα γάλακτος 200 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κρέμα γάλακτος 330 γρ
- νιφάδες σοκολάτας 50 γρ
Ένα παγωτό σκέτη σοκόλαση!!!! Λίγα μυστικά ακόμα Αν δεν έχετε παγωτομηχανή, μπορείτε άνετα να φτιάξετε το παγώτό απλά ανά μισάωρο και για 3-4 φορές θα πρέπει να βγάλετε από την κατάψυξη το παγωτό και να το ξαναχτυπήσετε.Είναι ένα παγωτό με πλούσια υφή και έντονη γεύση σοκολάτας γάλακτος, αφράτο και πολύ νόστιμο.Η αρχική συνταγή είναι της Αργυρούς Μπαρμπαρήγου και την βρήκα εδώ, με μικρές δικές μου παρεμβάσεις....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com