by admin

Παγωτό Σοκολάτα με Καραμελωμένα Αμύγδαλα και Σύκο Χωρίς Ζαχαρούχο

No ratings yet

  (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Δεν είχα προσθέσει ποτέ κρόκους  αυγών που έχει η κλασική συνταγή, επειδή το θεωρούσα δύσκολο σημείο να το ενσωματώσω   μέσα στο παγωτό!! Αλλά κάποτε έπρεπε να το τολμήσω και σας διαβεβαιώ ότι πέτυχε και το παγωτό είναι υπέροχο!! Το σύκο και οι καραμελωμένοι ξηροί καρποί το απογειώνουν αλλά και σκέτο είναι τέλειο!! Ελάτε γρήγορα μαζί μου να το φτιάξουμε!!
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Παγωτά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το maxistinkouzina.blogspot.com