121
Υλικά
- κουβερτούρα 200 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- μέλι 30 γρ
- κρόκοι 6 τμχ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- ρούμι 40 γρ
- αμύγδαλα 50 γρ
- καρύδια 50 γρ
- κάσιους 50 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 50 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
Άλλο ένα παγωτό γι΄αυτό το καλοκαίρι. Με σοκολάτα αυτή τη φορά και όποιος την αγαπά θα κάνει το παγωτό αυτό το νούμερο “1” ever!! Το λέω μετά λόγου γνώσης, αφού εγώ που είμαι ταγμένη στη βανίλια, απλά το λάτρεψα. Θες η ποικιλία του σε καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, θες η απαλή του υφή που πραγματικά τις 4 μέρες που το είχα στην κατάψυξη (τόσο άντεξε...) δεν κοκάλωσε, το έκαναν αγαπητό. Αξιολάτρευτο όμως, το έκανε η τέλεια γεύση του. Γεύση παγωτού που συναντάς μονάχα σε καλά ζαχαροπλαστεία...
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com