77
Η δοσολογία αναφέρεται σε παγωτομηχανή χωριτικότητας 1.5 λίτρων.
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
1 φλ. τσ. κρύο γάλα
500 ml κρέμα γάλακτος
2 1/2 φλ. τσ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
3 κ. σούπας κακάο σκόνη
50 γρ. κουβερτούρα τριμμένη με μαχαίρι (στο χέρι)
Υλικά
- γάλα 1 φλ
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- ζάχαρη άχνη 2.5 φλ
- βανίλια 1 τμχ
- κακάο 3 κσ
- κουβερτούρα 50 γρ
Η δοσολογία αναφέρεται σε παγωτομηχανή χωριτικότητας 1.5 λίτρων.
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
1 φλ. τσ. κρύο γάλα
500 ml κρέμα γάλακτος
2 1/2 φλ. τσ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
3 κ. σούπας κακάο σκόνη
50 γρ. κουβερτούρα τριμμένη με μαχαίρι (στο χέρι)
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr