80
Υλικά
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- σαντιγί 1 τμχ
- βανίλια 1 κλων
Το παγωτό της συνταγής μου ήταν της μόδας την εποχή της μαμάς μου, όταν οι νοικοκυρές είχαν αρχίσει να βαριούνται τις κλασσικές συνταγές παγωτού, που ήταν πολύ γευστικές μεν, αλλά στην κατάψυξη γινόταν λίγο σκληρό. Στην Θεσσαλονίκη δε, που το παγωτό Αρμενοβίλ ήταν εξαιρετικά αγαπημένο, η συνταγή αυτή είχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία Γεύση αξεπέραστη!!!
Διάβασε τη συνταγή στο christiespicnic.blogspot.com