360
Υλικά
- γάλα φρέσκο 400 ml
- γάλα σε σκόνη 25 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- κρόκοι 3 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- γλυκόζη 25 γρ
- τσίχλες 70 γρ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής -
Και η αυγουστιάτικη εβδομάδα παγωτού του laboratorio, θα κλείσει με ενα παγωτό - έκπληξη, ειδικά αφιερωμένο στα πιτσιρίκια!
Λίγο πριν ξεκινήσω τις συνταγές με τα παγωτά και εντελώς συμπτωματικά, ενας φίλος αναγνώστης του blog, μου έστειλε mail όπου με ρωτούσε αν ήξερα να του πω πως φτιάχνεται το παγωτο τσιχλόφουσκα. Εδω θα ομολογήσω οτι δεν είμαι λάτρης των παγωτών - τουλάχιστον δεν ήμουν μέχρι φέτος το καλοκαίρι! - και δεν το είχα καν ακουστά. Αμέσως απευθύνθηκα στα νεώτερα μέλη της οικογένειας, τα οποία αποδείχτηκαν αρκούντως ενημερωμένα, και έτσι πληροφορήθηκα οτι πρόκειται για ενα νόστιμο παγωτό με...
Λίγο πριν ξεκινήσω τις συνταγές με τα παγωτά και εντελώς συμπτωματικά, ενας φίλος αναγνώστης του blog, μου έστειλε mail όπου με ρωτούσε αν ήξερα να του πω πως φτιάχνεται το παγωτο τσιχλόφουσκα. Εδω θα ομολογήσω οτι δεν είμαι λάτρης των παγωτών - τουλάχιστον δεν ήμουν μέχρι φέτος το καλοκαίρι! - και δεν το είχα καν ακουστά. Αμέσως απευθύνθηκα στα νεώτερα μέλη της οικογένειας, τα οποία αποδείχτηκαν αρκούντως ενημερωμένα, και έτσι πληροφορήθηκα οτι πρόκειται για ενα νόστιμο παγωτό με...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com