71
Υλικά
- σπορέλαιο 1 κούπα/ες
- ρακή-τσικουδιά 0.5 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- κανέλα 2 κγ
- μαγειρική σόδα 0.25 κγ
- σουσάμι 100 γρ
Νηστίσιμα και τραγανά παξιμαδάκια για την περίοδο της νηστείας κι όχι μόνο... Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι της Βέφας Αλεξιάδου.Προσωπικά επειδή είμαι λάτρης του αγνού ελαιόλαδου αντί για σπορέλαιο χρησιμοποιώ ελαιόλαδο μαζί με χυμό πορτοκάλι (για να μην είναι βαρύ στη γεύση) και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Επίσης, αντικαθιστώ τη μισή ποσότητα αλεύρι με φαρίνα ολικής άλεσης....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com