55
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- γάλα καρύδας 400 ml
- ζάχαρη 80 γρ
- ζελατίνη 5 φύλλα
- ζελατίνη 0.5 φύλλα
- χυμός μανταρινιού 500 γρ
- γλυκόζη 100 γρ
- ζάχαρη 35 γρ
- άγαρ άγαρ 6 γρ
- αλάτι 2 γρ
200 ML ΑRLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ 400 ML ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ 80 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 5 ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ ½ ΦΥΛΛΟ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ 500 ΓΡ. ΧΥΜΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ 100 ΓΡ. ΓΛΥΚΟΖΗ 35 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 6 ΓΡ. ΑΓΑΡ ΑΓΑΡ 2 ΓΡ. ΑΛΑΤΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr