Υλικά
- φράουλες 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 30 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- γάλα φρέσκο 225 ml
- ζελατίνη 1 φακ
- ζάχαρη 50 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- σιρόπι φράουλας -
- κουβερτούρα 200 γρ
- γλυκόζη 1 κγ
Σοκολάτα και φράουλα, ένας τέλειος συνδυασμός! 300 γρ. φράουλες λιωμένες στο μούλτι 30 γρ. ζάχαρη άχνη 250 ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 225 ml φρέσκο γάλα 1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη 50 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας το σιρόπι φράουλας που θα φτιάξουμε 250 ml κρέμα γάλακτος 200 γρ. κουβερτούρα 1 κ.γ. γλυκόζη 1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr