60
Προέρχονται από τη Σικελία, έρχονται από πολλά χρόνια πίσω όταν Άραβες άρχοντες της Σικελίας άρχισαν να αλέθουν τα ρεβίθια παίρνοντας το αλεύρι τους. Στο τέλος της συνταγής θα βρείτε μερικά “μυστικά” για το καλύτερο της συνταγής. Panelle Συστατικά 1 μέρος αλεύρι ρεβιθιού
3 μέρη νερό
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
χυμό λεμονιού για το σερβίρισμα
Σερβίρουμε με λίγες σταγόνες λεμονιού, προαιρετικά.
3 μέρη νερό
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
χυμό λεμονιού για το σερβίρισμα
Σερβίρουμε με λίγες σταγόνες λεμονιού, προαιρετικά.
Διάβασε τη συνταγή στο asproylas.gr