81
200 γρ. αλεύρι 00 ή manitoba 90-100 γρ. νερό 1 κουταλιά λάδι 1 κουταλιά μέλι Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, ρίχνοντας το νερό σιγά-σιγά - όσο πάρει. Ζυμώνουμε πολύ καλά για να γίνει μια μαλακή ζύμη σαν μπάλα. Χαράζουμε ένα “σταυρό” από πάνω, για να μπορεί “να σκάσει” και τη βάζουμε σε λαδωμένο λεκανάκι, τουλάχιστον τριπλάσιου σε όγκο. Καλύτερα γυάλινο ή τουλάχιστο διαφανές πλαστικό για να βλέπουμε χωρίς να το ξεσκεπάζουμε συνέχεια...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykokyriakis.gr