366
Θυμάστε τα Κάστανα μαρόν γλασέ που μας είχε δείξει η Βιβή? Σας έχω ένα πιο εύκολο και κυρίως γρήγορο τρόπο, μια και ο χρόνος είναι δεσμευτικός για τους περισσότερους. Θα χρησιμοποιήσουμε κάστανα έτοιμα, συσκευασμένα σε κενό αέρος. Αυτά που με ένα βύθισμα των 5 λέπτων σε καυτό νερό (με το σακουλάκι τους) είναι έτοιμα προς κατανάλωση. Θα χρειαστούμε1 συσκευασία κάστανα (με 2 πακετάκια) 400 γρ.600 γρ. ζάχαρη1 κ.σ. μέλι2 κούπες νερό1 βανίλιαΒάζουμε τα υλικά για το σιρόπι ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net