50
Υλικά
- αμύγδαλα 180 γρ
- φουντούκι 180 γρ
- αλεύρι 250 γρ
- κακάο 3 κσ
- ξερά βερίκοκα 200 γρ
- ξερά σύκα 200 γρ
- κανέλα 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- πιπερόριζα 0.5 κγ
- μέλι 200 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
Υλικά
180 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα
180 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα
250 γρ. αλεύρι
3 κ. σ. κακάο σκόνη
200 γρ. βερύκοκα ξερά σε κυβάκια ή σύκα ξερά
1 κ. γλ. κανέλα σκόνη
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1/2 κ. γλ. πιπερόριζα σε σκόνη
200 γρ. μέλι
200 γρ. ζάχαρη
Για πασπάλισμα
Ζάχαρη άχνη
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com