121
Η πιο απλή συνταγή για παντεσπάνι. Και αυτή είναι της φίλης μου Γιωργίας.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του με κανονικό αλεύρι, προσθέτοντας 1 1/2 κ.γ. μπέικιν και 1/2 κ.γ. αλάτι.
Επίσης μπορείτε να το κάνετε σοκολατένιο, προσθέτοντας 2 κ.σ. κακάο στο μείγμα του αλευριού.
Βγάζει ικανή ποσότητα για ένα ταψί 30Χ40. Για μια τούρτα στρογγυλή 24 εκ. με 3 πάτους, θέλετε διπλή δόση.
Γίνεται φανταστική τούρτα με ό,τι γέμιση και στόλισμα και αν διαλέξετε!...
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του με κανονικό αλεύρι, προσθέτοντας 1 1/2 κ.γ. μπέικιν και 1/2 κ.γ. αλάτι.
Επίσης μπορείτε να το κάνετε σοκολατένιο, προσθέτοντας 2 κ.σ. κακάο στο μείγμα του αλευριού.
Βγάζει ικανή ποσότητα για ένα ταψί 30Χ40. Για μια τούρτα στρογγυλή 24 εκ. με 3 πάτους, θέλετε διπλή δόση.
Γίνεται φανταστική τούρτα με ό,τι γέμιση και στόλισμα και αν διαλέξετε!...
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com