126
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 150 γρ
- μαγειρικό λίπος 150 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- αυγά 6 τμχ
- σοκολάτα κουβερτούρα 60 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 60 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 50 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ
Ένα πολύ ωραίο παντεσπάνι σοκολάτας, που μπορεί να γίνει η ιδανική βάση για να φτιάξουμε τις δικές μας, υπέροχες τούρτες. Επίσης είναι κατάλληλο και για τις πάστες μας, ειδικά αν θέλουμε να φτιάξουμε σεράνο ή σοκολατίνες.
Με αυτή τη δόση, φτιάχνουμε τρεις στρώσεις παντεσπάνι.
Με αυτή τη δόση, φτιάχνουμε τρεις στρώσεις παντεσπάνι.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com