112
Υλικά
- αλάτι 2 κσ
- κάστανα 200 γρ
- μανιτάρια 200 γρ
- μανιτάρια πορτσίνι 25 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 1.5 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ζωμός κρέατος 100 ml
- παρμεζάνα 80 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- δεντρολίβανο 2 κλων
- μαϊντανός 3 κσ
Γενναίες παπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι, το πιο γήινο πιάτο ζυμαρικών για το φθινοπωρινό κρύο και τον χειμώνα. Μεστή, συμπαγής γεύση με μυρωδιές βρεγμένης γης και άρωμα δάσους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com