129
Υλικά
- στήθος πάπιας 2 τμχ
- σύκα 8 τμχ
- βανίλια 8 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- λεβάντα 3 κλων
- μέλι 2 κσ
- κόκκινο κρασί 200 ml
- βούτυρο 1 κσ
Από τα ωραία και πολύ εύγευστα δείγματα του συνδυασμού κρέας με φρούτα, στον οποίο συχνά έχουμε αναφερθεί. Η πάπια φιλέτο με σύκα και βανίλιες υπόσχεται δίχως άλλο να "χαϊδέψει" με τον δικό της μοναδικό τρόπο την όραση, την όσφρηση και την γεύση σας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com