175
Πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε δοκιμές για τη συνταγή, πιστεύαμε ότι ήταν αρκετά μπελαλίδικη και είχε ένα κάποιο βαθμό δυσκολίας. Πέσαμε τελείως έξω! Η συνταγή είναι εύκολη ακόμα και για όσους δεν την έχουν ξαναφτιάξει. Αλλά μην ανησυχείτε… όπως πάντα έχουμε βήμα-βήμα τις οδηγίες παρασκευής για να μπορέσετε εύκολα να τη φτιάξετε και εσείς. ;)
Βασικά βάζεις όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια σε μια λεκάνη, τα ζυμώνεις, φτιάχνεις τα κεφτεδάκια, τα προσθέτεις σε ζωμό και τα βράζεις.
Κάποιες αλλαγές τις κάναμε, δεν σας το κρύβουμε. Η αρχική μας δοκιμή ήταν με ζωμό βοδινού, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ένας αρκετά κρεάτινος και βαρύς γευστικά ζωμός. Έτσι στην επόμενη δοκιμή χρησιμοποιήσαμε ζωμό λαχανικών και το αποτέλεσμα ήταν αυτό ακριβώς που θέλαμε. Ένας ελαφρύς ζωμός, αρκετά γευστικός που να μην καλύπτει τη γεύση από τα γιουβαρλάκια.
Βασικά βάζεις όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια σε μια λεκάνη, τα ζυμώνεις, φτιάχνεις τα κεφτεδάκια, τα προσθέτεις σε ζωμό και τα βράζεις.
Κάποιες αλλαγές τις κάναμε, δεν σας το κρύβουμε. Η αρχική μας δοκιμή ήταν με ζωμό βοδινού, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ένας αρκετά κρεάτινος και βαρύς γευστικά ζωμός. Έτσι στην επόμενη δοκιμή χρησιμοποιήσαμε ζωμό λαχανικών και το αποτέλεσμα ήταν αυτό ακριβώς που θέλαμε. Ένας ελαφρύς ζωμός, αρκετά γευστικός που να μην καλύπτει τη γεύση από τα γιουβαρλάκια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com